Bli med oss til INTERSCHUTZ DER ROTE HAHN

Bli med oss til INTERSCHUTZ DER ROTE HAHN

Interschutz Der Rote Hahn er verdens ledende messe for brann- og redningstjenester, interesseorganisasjoner og leverandører av brannsikkerhet. Messa dekker hele spekteret av produkter og tjenester for offentlig og privat brannvern, og inkluderer støttetjenester innen helse m.m.

1500 utstillere fra flere enn 50 nasjoner, som ønsker å vise frem sine nyheter og kompetanse, og treffe nye markeder for innovative løsninger.

Med over 150 000 besøkende er messa også en møteplass for selgere, kjøpere og beslutningstakere. Messeområdet består av en rekke tema-haller med utstillinger og foredrag, men også uteområder hvor det vil foregå demonstrasjoner og show.

Mesterskapet «Toughest Firefighter Alive» byr på action og spenning… Selve messeområdet er daglig åpent fra kl. 09-18, men utenfor området og i sentrum av byen vil det være aktiviteter i tilknytning til messa.

BFO har i samarbeide med ExpertReiser AS gleden av å tilby våre medlemmer alternative pakker på reise og opphold. Reisetilbud fly/hotell fra Oslo

Interesserte bes sende en tilbakemelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen utgangen av september. Endelig og bindende påmelding vil først skje på nyåret