BFO kan tilby fribilletter til Hunderfossen Eventyrpark og Energisenteret sommersesongen 2020

BFO kan tilby fribilletter til Hunderfossen Eventyrpark og Energisenteret sommersesongen 2020

Som samarbeidspartner i Energisenteret i Hunderfossen Eventyrpark har BFO et gitt antall fribilletter som våre medlemmer kan få nyte godt av! Det er først til mølla-prinsippet som gjelder. Maks to billetter per familie, og vi ber om tilbakemelding når besøket er gjennomført.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • NB! Årets fribilletter er ikke gyldige i juli.  Grunnen til dette er at Eventyrparken, på grunn av pandemien, må gjennomføre sesongen med færre gjester per dag enn hva som er normalen. De har derfor landet på denne beslutningen med bakgrunn i at de ønsker å fordele gjestene mer jevnt utover i sesongen for å unngå altfor stor pågang i juli. Dette har selvsagt også en kommersiell side for parkens del noe vi har stor forståelse for med bakgrunn i situasjonen vi fortsatt er inne i.
  • Årets fribilletter blir derfor gyldige i hele juni, august, september fram til og med 6.9 og i høstferien.
  • Fribillettene kan ikke spores tilbake til den personen som har fått dem, så derfor anbefaler Eventyrparken at alle benytter Smittestopp-appen til helsemyndighetene når parken besøkes.